Mercats - Automoció
 • Control d'airbag per a casc de motocicleta

  Descripció

  Electrònica de control del sistema Airbag per motocicletes. Sistema format per dues electròniques, una situada en el vehicle i l’altre en el casc. El sistema funciona detectant situacions de risc en el vehicle a través de la captura del senyal d’un acceleròmetre.

  El sistema funciona detectant situacions de risc en el vehicle a través de la captura del senyal d’un acceleròmetre. Es realitza un processat de senyal per discriminar impactes de situacions no perilloses pel motorista.

  L’activació de l’Airbag es realitza per comunicació per RF encriptada i en tan sols 70ms. Té capacitat per activar fins a 2 cascos a la vegada, prèviament sincronitzats per l’usuari. Sistema de baix consum i software de gestió del consum que permet augmentar l’autonomia del casc.

  Àrees d’experiència

  Basat en micro-controlador
  Protocol de comunicacions propietari
  Bateria Li-Po
  Industrialització del producte
  Disseny i implementació del Test Funcional del producte
  Enllaç RF 2.4Ghz ISM band
  Capa Zig-bee PHY
  Disseny RF
  Certificació CE
 • Telemetria per a Vehícles

  Descripció

  Sistema de localització i posicionament de vehicles. Facilitant la gestió en temps real per reduir manteniment del vehicle així com la prevenció d’accidents de tràfic. Dirigit a flotes d’automòbils i de camions.

  Proporciona informació com velocitats, temps de conducció, quantitat de parades, seguiment de rutes, temperatura de la cabina, portes obertes. Amb tota la informació proporcionada ens facilita les tasques de planificació d’horaris en les entregues, així com ajudar als conductors en l’optimització de rutes per a reduir tant consum de combustible com el temps, ambdós factors directes pels costos dels transport.

  Àrees d’experiència

  ARM9
  GPS
  CAN bus
  GSM/GPRS
  Bluetooth
  I/O
 • Planet Box, Sistema de localització

  Descripció

  Planet Box és un sistema de localització que avisa a l'usuari via terminal mòbil quan el mòdul ha sigut activat. L'activació del mòdul Planet Box pot ser per moviment, canvi de la posició GPS, superació d'un límit de velocitat, acceleració, canvi d'inclinació de l'equip, intent de sabotatge o bé mitjançant una entrada auxiliar. Una vegada activat el mòdul, Planet Box comunica o amb trucada telefònica i/o SMS a la llista de contactes prèviament configurada el motiu de l’alarma.

  Planet Box disposa de l’ opció d’accedir a una aplicació web, a on es poden gestionar i consultar en tot moment paràmetres d’estat del sistema.

  Àrees d’experiència

  Bateria interna Li-Po
  Detecció de Jamming
  Baix consum
  Mode alerta, consum 1 mAh
  Quad Band EGSM 850/900/1800/1900 Mhz
  50 canals GPS, TTFF < 1s, -160dBm
  Alerta de sabotatges
  Informes i estadístiques
  GSM/GPRS/GPS
  Aplicació Web
  Aplicació per l'Iphone