Mercats - Investigacions Finalitzades
 • Face to Face Television

  Descripció

  Desenvolupament d’un sistema capaç de capturar i processar un dels nous possibles estàndards de la televisió del futur, la televisió híbrida: HbbTv, on es rebrà l'informació via broadcast que permetrà accedir als links necessaris per rebre l'informació a la carta via ADSL.

  Tota interacció amb l’usuari es farà amb el propi comandament a distància de la televisió estàndard de manera totalment intuïtiva.

  Àrees d’experiència

  HbbTV
  Compressió de vídeo H.264
  Ethernet
  GUI (interfície d'usuari)
  Partners:
 • Sistema de Videoconferència

  Descripció

  Equip stand-alone que permet realitzar videoconferències a través de qualsevol televisió estàndard. El sistema permet la videoconferència a través de la línia ADSL i la TV.

  Gràcies a les funcionalitats open GL, posseeix una interfície amigable i fàcil d'usar i alhora també gràcies a les funcionalitats de l'OMAP3530 ens permet codificar/descodificar vídeo H.264 VGA (o 720p) i simultàniament codificar/descodificar àudio AAC i AEC.

  Àrees d’experiència

  Basat en l'arquitectura OMAP de TI
  Multi-processador (ARM+DSP+open GL 2.0)
  Memòria DDR, NAND Flash i Compact Flash I/II i targeta SD/MMC
  Ethernet 10/100 BaseT
  WiFI
  Captura de vídeo compost PAL/NTSC
  HDMI
  Captura d'àudio estèreo
  Compressió de vídeo MPEG4, H.264
  Compressió d'àudio AAC, AES
  Receptor IR
  4 USB 2.0 HOST
  BGA i "fine pitch"
 • Samba DVB-H

  Descripció

  El projecte SAMBA DVB-H té com a repte tecnològic la realització d’un sistema avançat de monitorització, en temps real, de la qualitat de l’experiència dels usuaris finals respecte als serveis DVB-H. Aquest vol recolzar el desenvolupament del mercat DVB-H i amb ell, el desenvolupament de la Societat de la Informació, potenciant el creixement i l’anàlisi del valor dels serveis percebuts per l’usuari, i alhora afavorint el mercat DVB-H perquè esdevingui una realitat.

  Cal remarcar l’alt valor tecnològic del projecte SAMBA DVB-H, a més de donar resposta a una necessitat incipient del mercat DVB-H amb l’estudi i desenvolupament d’una solució capdavantera. SAMBA és un concepte radicalment nou, del qual no n’existeix cap precedent en el mercat.

  Àrees d’experiència

  Basat en DSP DM642 de TI
  Transport Stream demuxer
  Api DVB-H
  Ethernet 10/100 BaseT
  Servidor de vídeo
  Receptor Rf
  Control remot via TCP/IP
 • Càmera amb metrologia pel sector d'automoció

  Descripció

  Càmera IP personalitzada per una aplicació de metrologia en línies de producció. A través de 4 càmeres es realitza la inspecció, en aquest cas, de perfils extorsionats, validant o rebutjant les peces en funció de si es compleixen els requisits de qualitat imposats pel fabricant.

  L’anàlisi dels perfils es realitza en temps real a mida que surten de la línia de producció. Gràcies a la connexió Ethernet, les càmeres envien informació a un servidor, i aquest emmagatzema en BBDD tots els resultats de producció segon a segon, així proporciona un control total de la línia en tot moment. Degut al tipus d’aplicació i sector al que va destinada, la resolució de les mides estan en ordre de micres.

  La càmera és capaç de realitzar tot el processat amb imatges d’una resolució de 6.6 Mpíxels, tanmateix la càmera permet la connexió d’una pantalla en la qual s’hi mostra els resultats de cada inspecció, així com estadístiques del procés productiu.

  Àrees d’experiència

  Basat en DSP DM642 de TI
  Software de programació via servidor web integrat
  FPGA (Xilinx)
  Sensor CMOS 6.6 Mpíxels
  Ethernet 10/100 BaseT
  Entrades/Sortides Opto-aïllades
  RS-232,RS485
  Firmware actualitzable via web