Notícies i Esdeveniments

IV trobada amb els companys de Semeoticons al CNR a Pisa, Itàlia

Maig 21-28, 2015 – Durant les darreres setmanes de maig, en les instal.lacions del CNR, s'ha celebrat la quarta trobada del projecte Semeoticons així com la primera integració de l'equip Wize Mirror.

Es van comunicar avanços molt interessants per part de tots els socis i per primera vegada es va mostrar al consorci el primer prototip del mirall intel.ligent "Wize Mirror".

Draco assisteix a les jornades celebrades pel COETTC durant el Dia Mundial de les Telecomunicacions

Maig 14, 2015 – La nostra CEO, Meritxell Gimeno assisteix a les jornades de "Les Telecomunicacions i les TIC: driver de la innovació" organitzades pel COETTC en motiu del Dia Mundial de les Telecomunicacions.

Antoni Vives, tinent alcalde d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona, juntament amb el degà del COETTC, Ferran Amago, van ser els encarregats d'inaugurar aquesta jornada que va reunir a prestigiosos experts i professionals de les TIC.

Draco assisteix a les sessions d'entrenament del GP de F1 del Circuit de Barcelona-Catalunya convidat per Freescale i McLaren Honda

Maig 8, 2015 – L'equip de Draco va ser convidat a les sessions d'entrenament de la Fórmula 1 del Gran Premi d'Espanya Pirelli 2015 que va tenir lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya. L'equip tècnic de Freescale i de McLaren Honda ens van oferir un tour privat pel Box de l'equip McLaren, i amb accés al Paddock, Pic Lane, sessions d'entrenament GP2 i GP3 i sessió de qualificació GP2. Gràcies Freescale per aquesta experiència!!

Meritxell Gimeno participa al II Cicle de Conferències: Emprèn Avui organitzat per la UdL

Març 12, 2015 – Meritxell Gimeno participa al II Cicle de Conferències: Empren Avui el dia 12 de març a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont a la Universitat de Lleida, com cas d'èxit d'emprenedoria després de 10 anys des de la creació de DRACO. Meritxell va fer un repàs de les aventures, estratègies, dificultats superades, lliçons apreses i lliçons per aprendre. Els assistents, més de 100, van tenir una participació activa fent nombroses preguntes a la part final de l'acte.

Més informació a   II Cicle de Conferències: Emprèn avui

DRACO visita al MWC 2015 a Barcelona

Març 2-6, 2015 – Del 2 al 6 de març, es va celebrar el Mobile World Congress a Barcelona. L'equip de DRACO va visitar la fira en la que s'esdevingueren importants reunions amb proveïdors i amb clients potencials. A més van poder veure de primera mà les novetats tecnològiques presentades en el sector pels pròxims anys: demos en 5G (LTE Advanced), miralls intel.ligents, rellotges intel.ligents, l'internet de les coses, ...

DRACO us desitja feliç 2015

Desembre 24, 2014 – La nostra CEO, Meritxell Gimeno desitja un feliç 2015 amb molta creativitat, innovació i col.laboracions a tots els nostres clients, proveïdors i col.laboradors via e-mail. Recordant les fites aconseguides al llarg dels darrers 10 anys.

Tercera trobada amb els companys de Semeoticons a Creta, Grècia

Novembre 27-28, 2014 – Tercera trobada amb els companys de Semeoticons a les instal.lacions de FORTH (Foundation for Research and Technology) a la ciutat d' Heraklion, illa de Creta, Grècia. Es van presentar els resultats obtinguts fins a la data i es va determinar els diferents paràmetres sobre el desenvolupament de l'estructura del mirall.

DRACO assisteix al Barcelona Smart City

Novembre 18, 2014 – DRACO assisteix a la Fira Smart City que va tenir lloc a la Fira de Barcelona, on diferents ciutats nacionals i internacionals presentaven els seus projectes més innovadors de Living Labs. I on, a més a més, l'equip de Draco va presentar noves propostes de Smart City Challenges.

Més informació a   Smart City Expo

DRACO visita la Fira de l'Electrònica 2014 a Munic, Alemanya

Novembre 11, 2014 – L'equip de DRACO visita, com cada parell d'anys, la Fira de l'Electrònica 2014 a Munic, Alemanya, per apreciar de primera mà les novetats del sector, visitar a proveïdors i trobar tecnologies de vanguàrdia pel desenvolupament de projectes in-house. DRACO va tenir presència al stand de TI on es va mostrar algun dels nostres projectes.

Més informació a   Electronica Show

DRACO participa a la Setmana Mundial de l'Espai

Octubre 10, 2014 – La nostra CEO, Meritxell Gimeno participa a la Setmana Mundial de l'Espai. Concretament, va oferir una xerrada sobre la seva experiència durant el procés de selecció per a la posició d'astronauta que l'Agència Espacial Europea va obrir l'any 2009. L'acte es va celebrar al Parc UPC - Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeropespacial de Castelldefels, Barcelona.

Més informació a   www.worldspaceweek.cat

Convidats al sopar organitzat per Barcelona Loves Entrepreneurs sobre el sector espai

Octubre 9, 2014 ¿Pot esdevenir Catalunya un dels referents del sector aeronautic? Aquesta i d'altres questions es van discutir durant el sopar organitzat amb les principals empreses i projectes del sector espai per Barcelona Loves Enterpreneurs a la singular cúpula de l'Hotel Hesperia Tower a Barcelona

Més informació a   www.barcelonalovesenterpreneurs.com

FIDEM premia a la nostra CEO en la categoria de tecnologia

Octubre 1, 2014 – La nostra CEO, Meritxell Gimeno rep el premi del FIDEM en la categoria de tecnologia a la Casa Llotja de Mar, a Barcelona rodejada de nombrosos empresaris catalans, representants polítics, familiars, amics i de l'equip de Draco.

Més informació a   Fidem, Amon Comunicacio, i Governacio Gencat

Acte sobre La Catalunya Industrial

Julio 4, 2014 – Assistència a la presentació del programa La Catalunya Industrial, un objectiu compartit pel Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig i Godes i pel President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i Gavarró. Assistència massiva de tot el teixit industrial català.

Descarregat el programa aquí

Segona trobada amb els companys de Semeotions a Linköping, Suècia

Junio 24-25, 2014 – Segona trobada amb els companys de Semeotions a la universitat de Linköping, Suècia. Allà vam conèixer els diferents avenços de cada grup i es van prendre decisions importants pel bon desenvolupament del projecte.Visita al Centre Oftalmològic Barraquer

Junio 5, 2014 – Visita guiada al Centre Oftalmològic Barraquer pel Dr. Gorka Martinez Grau, on vam tenir el privilegi de veure operar en directe des de la cúpula al Prof. Joaquin Barraquer i a la Dra. Elena Barraquer.

Més informació a   www.barraquer.com

Dia Internacional de les Noies en les TIC

Abril 24, 2014 - El dia Internacional de les Noies en les TIC és una oportunitat per que les noies i joves tinguin un primer contacte amb institucions del sector i dónes relacionades per poder-les indentificar com a models a seguir.

Més informació a   www.girlsinict.org

Draco participa com a judge en la Gran Final FLL Espanyola de LEGO

Març 23, 2014 - La "FIRST LEGO League" és un repte per joves estudiants d'entre 10 i 16 anys d'arreu del món per a fomentar les carreres científiques i tecnològiques, la innovació, el treball en equip, la creativitat i l'esperit d'emprenedoria, entre altres.

Més informació a   www.firstlegoleague.es

Draco visita el Mobile World Congress 2014 a Barcelona

Febrer 26, 2014 - Entre el 24 i el 27 de Febrer es va celebrar a Barcelona el MWC, en el que s'hi van presentar moltes innovacions que esdevindran en una realitat en un futur pròxim. Solucions per a cases intel.ligents, ciutats intel.ligents, experiencies d'àudio envolvents a 360 graus, broadcast amb LTE, pantalles i càmeres de 4K, nous dispositius mòbils ( de baix cost, amb pantalles i bateries flexibles, amb carcasses autoreparables de ralladurres, amb doble pantalla,...), nous chipsets de Qualcomm, Nvidia, ST, plaques electròniques treballant sumergides en aigua gràcies a la protecció HZO, projectors ultra-petits, últimes novetats biometriques per tables i sistemes de seguretat, pulseres de silicona que es comuniquen amb els dispositius mòbils i ens ajuden a portar un estil de vida saludable,...

Més informació a   www.mobileworldlive.com

Draco s'uneix a l'organizació internacional EO Global

Febrer 14, 2014 - EO Global és una xarxa internacional d'emprenedors dissenyada per ajudar als seus membres a fer créixer els seus negocis i ser millors líders oferint contactes, eines i recursos per a poder aconseguir el següent nivell en el viatge empresarial.

Més informació a   www.eonetwork.org

Estudiants de Secundària del col.legi Oak House School visiten les instal.lacions de Draco

Gener 23, 2014 - 3 noies d'entre 12 i 15 anys d'edat, alumnes del col.legi Oak House School de Barcelona visiten les instal.lacions de DRACO per conèixer d'aprop les tasques dels enginyers, donat que en un futur els agradaria tenir una professió en aquest sector. Amb gran interès van mostrar les seves inquietuds i van fer preguntes que els ajudaran a encaminar el seu futur en les diferents carreres.

Celebra amb nosaltres els 10 anys junts

Gener 13, 2014 - Celebrem els 10 anys de Draco. Us volem donar les gracies per creure i compartir amb nosaltres els vostres resptes i pensaments mes innovadors..

Kick-off meetting a Pisa (Italia) del projecte Semeoticons co-finançat per l'UE

Desembre 5, 2013 - Per a la prevenció de les malalties cardio-metabòliques, la Comissió Europea ha finançat el projecte d'investigació ICT (Information & Communication Technology) per a la salut, que desenvolupara un sistema d'auto-monitorització a través d'un mirall anomenat “Wize Mirror” (mirall intel.ligent) que tindrà la funció de guiar a les persones cap a uns estils de vida més saludables.

Els 10 membres del consorci es troben a Pisa, Itàlia durant 2 dies per a celebrar la primera reunió.

Més informació a   www.semeoticons.eu