Mercats - Audiovisual
 • Sistema d'Informació

  Descripció

  Plataforma de cartellera digital intel.ligent per a reproduir continguts multimèdia, com publicitat, vídeos o notícies, entre d'altres. Dirigit per a solucions fixes o embarcades. Fixes com a aeroports, aparcaments, centres comercials, etc.. Embarcades com a transports públics, trens, autobusos, etc...

  Li permet programar esdeveniments amb diferents continguts segons dates, horaris i posicions. Així com reproduir vídeos (en pantalla completa o reduïda), imatges estàtiques, dades (hora, dia, posició,...) o notícies (RSS)

  Addicionalment li podem oferir un motor de software pel seu servidor per a les comunicacions amb la placa. D'aquesta manera, es poden centrar en el desenvolupament que gestionarà la aplicació en les capes superiors sense problemes de codecs o compatibilitats de vídeo/àudio/imatge.

  Permet crear marketing de proximitat amb continguts específics de forma automàtica.

  Àrees d’experiència

  Basat en DSP
  Interfície LVDS
  Compressió de vídeo: MPEG4, H.264
  Ethernet 10/100 BaseT
  Targeta CF
  USB
  GPS (opcional per aplicacions on-board)
  Memòria d'estat sòlid
  GSM/GPRS (modul opcional a través d'USB)
  Font d'alimentació 24Vdc (baix consum <5W)
  Canals d'àudio
 • Gravador / Editor de vídeo en HDD

  Descripció

  Plataforma de gravació de vídeo. Aplicació de captura i edició de vídeo per editors de notícies. A través d’aquest equip, els professionals del sector audiovisual realitzen l’edició de noticies en un temps record.

  L’equip permet gravar les seqüències de vídeo i realitzar muntatges de forma senzilla. Al no ser un equip basat en PC i estar específicament dissenyat per aquesta tasca, resulta un sistema molt resistent pensat per a treballar de forma contínua en exteriors. Fàcil de manejar i amb una interfície gràfica amigable controlada amb panell tàctil, permet realitzar muntatges de seqüències de vídeo prèviament emmagatzemat en el HDD. El sistema compta amb múltiples entrades i sortides de vídeo i àudio. Basat en DSPs, permet realitzar diverses funcions que requereixen processament de la imatge com chroma key, zoom i fusions en temps real. A més a més, ens permet treballar amb senyals tant PAL com NTSC.

  Pensat per a treballar a l’exterior, l’equip s’alimenta amb bateries extraïbles. En l’apartat de comunicacions, cal destacar que l’equip compta amb connexió Ethernet, la qual cosa permet la descarrega de les seqüències de vídeo a un PC. Per altra banda, es poden connectar diversos equips en xarxa i a través d’un d’ells, controlar la resta. Això ens permet realitzar una gravació sincronitzada de diferents fonts de vídeo simultàniament.

  Àrees d’experiència

  Basat en DSP DM642 de TI
  Compressió MJPEG, edició frame a frame
  Processador d'imatge
  De-interlacing
  CODEC àudio
  Baix consum
  Sistema de menús
  Sistema de fitxers propis optimitzats
  Pantalla de 12" TFT
  Ethernet 10/100 BaseT
  Firmware actualitzable via web
 • Sonda per a la monitorització remota de vídeo

  Descripció

  Targeta preparada per ser muntada en un Rack 1U. Permet la monitorització de manera remota de recepció de vídeo/àudio a través de streaming H.264/MPEG4/MPEG2 i RTSP. Mitjançant la sonda es pot rebre el vídeo en temps real del punt remot a través de xarxes IP.

  La sonda és totalment parametritzable via web i permet generar alertes a esdeveniments prèviament programats. El processador de vídeo es realitza en la pròpia targeta i permet generar alertes per comparació d’imatges, imatge congelada, pantalla en negre i detecció de logotips de l’emissió entre altres. La sonda permet llençar via web, comandaments IR (infra-red) per controlar receptors STB (set-top-box).

  Àrees d’experiència

  Basat en DSP DM642 de TI
  BGA convencional y "fine pitch"
  Memòria DDRII, NAND Flash, NOR Flash i Compact Flash I/II
  Ethernet 10/100 BaseT
  Captura de vídeo compost PAL/NTSC
  Captura d'àudio estèreo
  Compressió de vídeo MPEG4, dual stream Full D1 i CIF
  FPGA
  Codificador/transmissor IR
  Implementació de protocols, REST,SNMP
  Industrialització del producte
  Firmware actualitzable via web
 • Sistema de gravació de sales i creació de DVD’s

  Descripció

  Sistema de gravació distribuïda que permet l'enregistrament digital de presentacions de productes, estudis de marketing i estudis de mercat.

  Mitjançant una aplicació web allotjada en un servidor, el sistema permet gestionar de forma remota la gravació de les diferents sales. En cada sala s’hi troba instal·lat un DVR (digital video recorder) creat específicament per aquesta aplicació.

  A través de la connexió Ethernet del DVR es pot des de programar les gravacions com descarregar-les al servidor central. Els equips DVR desenvolupats per DRACO comprimeixen el vídeo en temps real Full HD en format MPEG4. Aquest sistema de compressió i la gran capacitat d’emmagatzematge (HDD de fins 250 Gb) permeten llargues sessions de gravació.

  Gràcies a aquesta descentralització, el sistema pot gestionar gravacions remotes permeten el control de múltiples sales disperses geogràficament. L’aplicació web ha sigut creada específicament per aquesta solució i incorpora detalls com la creació de DVD’s amb les gravacions prèviament seleccionades de forma que l’entrega de la informació al client final és molt senzilla i gairebé sense costos d’edició.

  Àrees d’experiència

  Basat en el DSP DM642 de TI
  Gravacions de vídeo digital en HDD
  Streaming de vídeo i àudio MPEG4
  Compressió/descompressió de vídeo H.264, MPEG4, MPEG2
  Disseny web
  Gestió d'equips DVR via IP
  Firmware actualizable via web