Convertim les idees en productes

Draco Systems, converteix les vostres idees en projectes reals per vendre en un mercat real.

Passa de les idees al producte amb el mínim Time To Market per que arribi a temps i garanteix la llarga vida d’aquest.

Última tecnologia en posicionament de components

Descobriu la potència inigualable de Siplace, el cim de la tecnologia de col·locació automàtica de components. Amb les capacitats excepcionals i les seves característiques d’avantguarda, Siplaces es distingeix i ofereix avantatges inigualables.

Raig X última generació

Assegurem que el que fem ho fem bé! Ens ho mirem tot per sota la micra. Fins i tot el que no és veu !!!

Assegurem els processos.

No deixem res a l’atzar, soldem selectivament.

No s'escapa res

Ens ho mirem de totes les maneres, 2D, 3D, Raig X ….

Tot ben guardat

Traçabilitat total ( industria 4.0 ) ia més amb control d’humitat de tots els components.

Disseny Hardware de PCB d'alt nivell.

Utilització de les últimes eines en disseny i traçabilitat per garantir el disseny i la vida d’aquest.

Disseny Hardware d'esquemàtics d'alt nivell.

Utilització de les últimes eines en disseny i traçabilitat per garantir el disseny i la vida d’aquest.

Edge AI

Utilitzem les últimes tecnologies i la AI no és una acceptació. Des de fa més de 5 anys estem dissenyant productes amb Edge AI.

Disseny Firmware com un gua

Utilització de metodologies i del llenguatge més òptim per cada projecte assegurant que el Firmware segueix les especificacions al peu de lletra sense gastar recursos innecessaris del Hardware garantint el cicle de vida del producte en tot el seu temps.

ISO

Seguim les normatives com si focin nostres.
El teu producte en necessita una altra ?

DRACO SYSTEMS SL és una empresa de serveis d’enginyeria electrònica amb una experiència dilatada en el sector, col·laborador amb més de 80 clients nacionals i internacionals des de start-ups fins a grans empreses.

Draco Systems és el seu soci tecnològic que s’atisferà les seves necessitats en el desenvolupament d’un producte, gràcies a l’experiència i èxits anteriors l’ajudarà i aconseguirà reduir el time-to-market i acotar els costos del producte final. Fent que aquest tingui una llarga vida en el mercat gracies al control del temps de vida del components electrònics.

El nostre equip té més de 20 anys d’experiència desenvolupant projectes i pot proporcionar-li solucions clau-en-mà de qualsevol producte en que porti electrònica.

Sobre nosaltres

DRACO SYSTEMS SL va ser fundada a principis de gener de 2004 com a resultat de l’entusiasme i la visió de futur d’un grup d’enginyers amb una àmplia experiència tècnica i científica en el desenvolupament de projectes de maquinari i programari.

Entenem la individualitat de cada negoci, amb les seves oportunitats i reptes diferents. El nostre enfocament se centra a obtenir una comprensió profunda de les vostres necessitats, objectius i obstacles específics. Aprofitant una investigació meticulosa, anàlisi de dades i coneixements profunds del sector, elaborem estratègies personalitzades que s’alineen amb precisió amb els vostres objectius empresarials.
El millor equip de maquinari, programari i producció, per aconseguir el millor producte.

Fundadors

Jordi Posas

CTO

Cofundador i gestor de programari. Abans, va treballar com a autònom per a altres empreses d’enginyeria. Guanyador del primer premi de “JOCS” amb el projecte GIMPUMM l’any 2000.

Meritxell Gimeno

CEO

Cofundador i gerent de DRACO. Anteriorment va realitzar el seu doctorat. en processament d’imatges per satèl·lit, així com va treballar de manera autònoma per a altres empreses d’enginyeria.

Joan Puig

CHO

Cofundador i gestor de maquinari. Abans va treballar en altres empreses d’enginyeria. Premi al millor enginyer junior a nivell europeu l’any 2000. Atorgat per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació. Premi al millor treball de fi de carrera de l’Escola Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Madrid.

Responsabilitat

A Draco Systems SL, la nostra responsabilitat cap a la innovació i la qualitat no és sol un compromís; és el nucli de la nostra identitat. Des dels nostres inicis, fundats per tres enginyers apassionats per la tecnologia, hem estat al capdavant de l’avantguarda tecnològica, garantint que cada producte no només acumula amb les expectatives, sinó que les superes, posicionant els nostres clients al cap de l’àmbit tecnològic. Nosaltres oferim solucions integrals d’enginyeria electrònica, des de la conceptualització fins a la producció massiva, assegurant sempre productes d’alta qualitat i durabilitat excepcionals.

La nostra política de qualitat està centrada en un enfocament de millora contínua, no només dels nostres productes i serveis, sinó també del nostre sistema de gestió de qualitat, complint amb els estàndards de la norma ISO 9001 i la legislació aplicable. Aquesta política se sosté sobre el pilar del nostre valuós capital humà, a qui proporciona un entorn que fomenta la motivació, la competència i l’orgull pel treball ben fet. La direcció de Draco Systems lidera amb l’exemple, invertint en recursos necessaris i promovent un ambient que aliena el creixement personal i professional, la innovació i l’excel·lència operativa.

Els valors que promovem a Dracosón la passió per la tecnologia, la qualitat insuperable i la confiança, es reflecteixen en cada projecte que entreguem i en cada interacció amb els nostres clients. Compromesos amb el desenvolupament sostenible i el benestar comunitaridonem suport activament iniciatives d’emprenedoria social, contribuint a un món millor. En mantenir una comunicació oberta i efectiva, assegurem que comprenem i satisfem plenament les necessitats dels nostres clients, mantenim sempre orientats cap a la qualitat dels resultats. A Draco Systems, som més que una empresa d’enginyeria electrònica; som un soci confiable compromès amb l’excel·lència i la innovació constant, dedicats a transformar els somnis tecnològics dels nostres clients en realitats exitoses.

Política de qualitat

OBJECTIU

DRACO SYSTEMS SL Neix de la unió de tres amics enginyers apassionats per la innovació tecnològica, que des del moment inicial es compromet a liderar el desenvolupament de productes electrònics cap d’avanters, assegurant als seus clients una posició destacada tant a l’àmbit tecnològic com a la qualitat dels desenvolupaments i les produccions de producte. La nostra missió és oferir solucions integrals d’enginyeria electrònica, des de la conceptualització fins a la producció massiva, garantint productes d’alta qualitat, duradors i amb el millor rendiment a la seva classe. El futur de DRACO estarà assegurat a través del compromís de qualitat amb els serveis que fem, l’enfocament del servei al client i la implicació de tots els que formem part de l’equip.

COMPROMÍS

DRACO, la qualitat no és només una fita, sinó la base de la nostra estratègia de negoci.

Ens comprometem a:

 • Assegureu-nos la satisfacció dels nostres clients mitjançant el compliment dels seus requisits i la superació de les seves expectatives, oferint productes i serveis que destaquen per la seva innovació, fiabilitat i escalabilitat. Així com el seu compromís de compliment amb els requisits legals i reglamentaris aplicables als productes.
 • Mantenir un enfocament de millora continua en tots els nostres processos, productes i serveis, fomentant la innovació i l’eficiència operativa. Establint objectius de qualitat específics, mesurables i assolible en totes les àrees de la nostra operació, revisant-los periòdicament per assegurar la seva rellevància i eficàcia.
 • Desenvolupar, implementar i millorar contínuament el nostre Sistema de Gestió de Qualitat, complint amb els requisits de la norma ISO 9001 i la legislació aplicable.
 • La base fonamental de la força de DRACO resideix en el capital humà que la conforma, al que procurarem en tot moment un entorn de treball que facilita la seva motivació, la seva competència i el seu orgullo per la contribució al treball fet.
 • La Direcció es compromet a liderar amb l’exemple, proporcionant els recursos necessaris i creant un entorn que promou el creixement, la innovació i l’excel·lència.

VALORS

 • Passió per la tecnologia. La nostra naturalesa és innovar per crear un món millor de com ho trobem. Professionalitat: Ens esforcem per mantenir un alt nivell de competència tècnica i professionalisme a totes les nostres activitats, assegurant l’excel·lència en el lliurament de cada projecte.
 • QUALITAT La qualitat és el pilar de la nostra proposta de valor, no busquem només complir sinó excedir les expectatives de qualitat dels nostres clients en tots els nostres productes i serveis.
 • CONFIANÇA Treball en equip. Cada lloc és important i impacta al treball global de l’equip. Actuem amb la integritat i obrim les nostres operacions a la revisió dels nostres clients, reforçant la confiança i la seguretat a les nostres solucions.
 • Contribuir a la creació d’un ambient de treball que promou el treball en equip, la innovació i l’excel·lència, entenent que cada membre ocupa un paper crucial a l’èxit dels nostres projectes ia la satisfacció dels nostres clients.
 • Actius. Contribuir activament a la millora dels nostres processos i sistemes, identificant les oportunitats de millora i participant en la implementació de solucions efectives.
 • Formació i Desenvolupament Continu. Comprometre’ns amb l’aprenentatge i el desenvolupament continu per mantenir-nos a l’avantguarda de la tecnologia i les
  pràctiques de gestió de qualitat.
 • Somiadors Volem fer un món millor. Orgullosos del nostre treball. Responsables. Compromesos. Sempre avançant. Actuar amb la màxima responsabilitat i professionalisme, assegurant la qualitat i l’excel·lència a cada fase del nostre treball. Fomentar un entorn que valora la millora contínua com un procés incessant, assegurant que les nostres pràctiques i processos evolucionin constantment per aconseguir l’excel·lència operativa i la satisfacció del client.
 • Busquem la felicitat. Gent feliç en una empresa feliç.
  Orientats al client (client primer). Qualitat als resultats. Valorem i fomentem una relació propera i transparent amb els nostres clients, assegurant una comunicació oberta i efectiva per comprendre i satisfer plenament les seves necessitats.
 • Suport a Iniciatives d’Emprenedoria Social: Estem compromesos amb el suport a noves iniciatives que promouen l’emprenedoria social, contribuint al desenvolupament sostenible i al benestar de la comunitat.
 • Ens comprometem a revisar aquesta política i als nostres objectius de qualitat periòdicament, assegurant la seva contínua adequació i efectivitat per liderar el camí en la innovació i l’excel·lència en enginyeria electrònica.