Connecta't directament amb els nostres experts

Posar-se en contacte

Informació de contacte

Ompliu el formulari següent amb el vostre nom, empresa, correu electrònic i una breu descripció de la vostra consulta. El nostre equip es posarà en contacte amb vostè ràpidament

NOTA LEGAL DE CONSENTIMENT INFORMAT D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), l’informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades i tractades en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Draco Systems, S.L., amb la finalitat de gestionar la relació contractual actual. Aquestes dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i seran utilitzades exclusivament per Draco Systems, S.L., situat a C/Eduard Maristany 372, 08918, Badalona. Vostè té el dret d’accedir, rectificar, suprimir i oposar-se al tractament de les seves dades personals, així com altres drets que podrà exercir escrivint a la direcció anterior o enviant un correu electrònic a info@dracosystems.net.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa que el responsable del lloc web és Draco Systems, S.L., amb domini registrat a www.dracosystems.net. Les comunicacions dels usuaris i/o interessats es poden dirigir a la següent adreça de correu electrònic: info@dracosystems.net.

T'esperem aquí :

DracoSystems S.L.

C/Eduard Maristany 372,

08918 Badalona, Barcelona, Spain.

info@dracosystems.net

+34 935 60 70 10

Preparat per millorar les vostres solucions d'enginyeria i producció ?

A DracoSystems, estem impacients per afrontar els vostres reptes d’enginyeria i producció per oferir solucions a mida. Si tens un projecte en ment, no dubtis a posar-te en contacte. Descriu les teves necessitats en un correu electrònic i iniciem una conversa que podria portar a solucions innovadores. El vostre projecte es mereix el millor, i nosaltres estem aquí per oferir-ho.